Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Електрообігрівачі Економні
Привіт усім!

Хочу поділитися своїм досвідом використання електробатарей для опалення від екотепло, бо реально здивований результатом.

Ще минулої зими у мене стояло звичайне опалення, і рахунки за світло були просто жахливі. Та після знайомства з економними електрообігрівачами від Екотепло ситуація змінилася кардинально.

По-перше, вони реально економні — споживання електроенергії зменшилося майже вдвічі, але тепло в кімнаті стало навіть приємніше. Вже кілька місяців користуюсь і можу сказати, що це один із найкращих варіантів для офісу.

Брав модель, яка називається Екотепло, і мені сподобалося, що вона не сушить повітря.
Монтаж робив сам — все просто: підключив у розетку, і готово.

Щодо ціни — якщо подивитись електробатареї ціна на сайті екотепло, то виходить, що за свої гроші це більш ніж вигідно. Є моделі для різних приміщень і потужностей, можна підібрати під будь-який бюджет.

Особливо сподобалось, що поверхня не перегрівається. У мене вдома маленька дитина — це було важливо.

Зараз думаю докупити ще пару таких електробатарей для дачі, бо навіть у міжсезоння хочеться мати комфортну температуру без газу й зайвих витрат.

Тому можу сміливо сказати — якщо хтось шукає економні електрообігрівачі, зверніть увагу на Екотепло.
Просто ділюсь досвідом, можливо, комусь теж допоможе заощадити. електробатареї опалення
Reply

Messages In This Thread
Електрообігрівачі Економні - by Jefferybleab - 3 hours ago

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)